Osiągnięcia

Uzyskane nagrody i osiągnięcia

  • 2000 rok I nagroda w konkursie „Nasze Kulinarne Dziedzictwo” za miód lipowy
  • 2001 rok „Perła 2001″ za najlepszy polski regionalny produkt żywnościowy” za miód lipowy
  • 2002 rok I miejsce w konkursie „Najlepszy Miód” w Pszczelej Woli za miód lipowy
  • 2003 rok wyróżnienie w konkursie „Nasze Kulinarne Dziedzictwo” za miód mniszkowy
  • 2006 rok nagroda za „Najbardziej Zakorzeniony w Tradycji Produkt Regionalny”
  • 2013 rok dyplom: „Za Wybitny Wkład w Rozwój Pszczelarstwa Warmii i Mazur” od Wojewódzkiego Związku Pszczelarzy w Olsztynie
  • 2014 rok certyfikat „Doceń Polskie” za miód lipowy

perla pszczelawola  kulinarne pierniki wybitnywklad Doceń polskie